About

Nama aku Aizzat. Merupakan penuntut Phd di Universiti Teknologi Malaysia. Bidang pengkhususan aku adalah di dalam bidang Control System, Electronics dan Mechatronics. Aku merupakan pemegang Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik-Mekatronik) di Universiti Teknologi Malaysia.

Mempunyai pengalaman bekerja di syarikat Multinasional selama dua tahun sebagai seorang jurutera dan pengurus projek teknikal. Kemudiannya aku bertekad untuk membuat penyelidikan atas minat aku yang mendalam terhadap ilmu pengetahuan.

Tercetus hati aku untuk membuat blog yang bermatlamatkan untuk mendokumenkan apa sahaja yang bermain di fikiran aku dan apa juga pandangan aku yang aku rasakan sesuai untuk di kongsi bersama. Aku juga akan cuba berkongsikan secara ringkas perjalanan penyelidikan aku dengan harapan dapat mencetuskan ilham kepada mana-mana pihak yang sedang tercari-cari ilmu pengetahuan.

Aku Aizzat, seorang anak kampung yang kini berada di Kuala Lumpur untuk menuntut ilmu. Doakan aku berjaya di dalam hidup aku.

Boleh melawat twitter aku jikalau sudi: @jazaree

Ataupun melawat page aku di sini : http://teknologimalaysia.academia.edu/MuhammadAizzatBinZakaria

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s